Acest website este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Contact
București, Splaiul Unirii 6, Bloc B3A
inspire@idea-perpetua.com
0751 974 592
Ne găsești și pe:

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului paginii web: Idea Perpetua SRL

Parteneri instituționali stagii de practică

logo-compa-sa-partener-inspire
compa-sa-partener-inspire

Compa SA se află între primele companii cu capital românesc, prezente în top 100 al exportatorilor din România. Harta Compa acoperă 23 de țări, de pe 3 continente.

Produsele Compa sunt asamblate pe automobile precum Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, GM, Mercedes, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, VW, Kia. Procesele de top aplicate în proiectele Compa, ce integrează pe scară largă echipamente CNC asociate cu procedee de detectare a defectelor și cu metode statistice de control, permit garantarea constantă a calității.

În colaborare cu proiectul INSPIRE, Compa SA oferă studenților Facultăților de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică.

continental-logo-partener-inspire
continental

Continental, cu o experiență de 150 de ani în domeniu, oferă clienților produse de tip anvelope, produse auto și produse ContiTech. Aceștia sunt responsabili și se implică în partea practică a studenților, oferindu-le posibilitatea de a testa o viață profesională, de a experimenta o carieră în domeniul automotive cu ajutorul bursei private Continental sau chiar înscriindu-se la programele lor de masterat

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Continental oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

logo-asociatia-bit-partener-ulbs-inspire
asociatia-bit-partener-ulbs-inspire

Asociația Bit are misiunea de a îndruma în mod prompt, util și echidistant studenții pentru a realiza tranziția din mediul educațional în mediul profesional. Prin informarea transparentă a studenților cu privire la oportunități de dezvoltare este vizată și crearea unei comunități tehnice concentrată pe schimbul de informații și pe colaborare.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Asociația Bit oferă studenților de la specializările IT ale Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică.

bosch-logo-partener-inspire-ulbs
bosch-automotive-partener-inspire-ulbs

Bosch Automotive este prezent pe piaţa din România de peste 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi din ţară. Cu două fabrici, un centru de cercetare şi dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România: Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcţii şi energie și Tehnologie industrială.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Bosch Automotive oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

camerata-regala-logo-partener-inspire
camerata-regala-asociatia-radu-chisu-inspire-partener

Asociația Culturală Radu Chișu este reprezentant legal al orchestrei Camerata Regală ce activează de peste 10 ani sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu drept o orchestră de înalt profesionalism, finețe și erudiție, dovedind talent și măiestrie în toate țările în care a concertat.

În cei peste 10 ani de activitate, Asociația Culturală Radu Chișu a susținut, împreună cu orchestra Camerata Regală, creația muzicală românească modernă și contemporană, precum și marile lucrări muzicale universale și a dovedit devotament constant în vederea desfășurării evenimentelor regale cu semnificație pentru societatea românească și a promovării tinerelor personalități ale muzicii românești.

casa-de-cultura-a-studentilor-Sibiu

Casa de Cultură a Studenților din Sibiu reprezintă un important partener în dezvoltarea studenților cu profil artistic. Aceasta a oferit centrului universitar sibian de-a lungul timpului un mediu optim pentru desfășurarea activităților trupelor de teatru, formațiilor de dans modern / contemporan, formațiilor de dansuri populare, trupelor de manechine etc.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Casa de Cultură a Studenților din Sibiu oferă studenților de la specializările Facultății de Litere și Arte oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu creativ și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică.

logo-elis-pavaje-logo
Elis-Pavaje

Elis Pavaje este o companie românească care oferă clienților servicii personalizate pentru proiectare cu servicii de proiectare 3D, un pachet complet de lucrări privind amenajările exterioare, întreținere și reparații, serviciul profesional de montaj și transport, bazându-se pe seriozitate, profesionalism și promptitudine.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Elis Pavaje oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

logo-fritzmeier-engineering-partener-inspire-ulbs
fritzmeier-engineering-partener-inspire-ulbs

Fritzmeier Engineering SRL face parte din Fritzmeier Group, lider la nivel european în industria automotive, a utilajelor pentru construcții și pentru agricultură.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și cu proiectul INSPIRE, Fritzmeier Engineering oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

kromberg-logo-partener-inspire
kromberg-partener-extern-inspire-ulbs

Kromberg & Schubert este o companie germană care se află astăzi printre liderii mondiali în furnizarea de sisteme electrice, cabluri și componente din plastic, concentrându-se pe dezvoltarea și producția de sisteme de cablare complexe pentru industria auto. Kromberg & Schubert sunt perfecționiști și în dorința lor de a permite implementarea oricărei soluții, pun accent pe dedicarea și integrarea dezvoltării, producției și managementului calității.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Kromberg & Schubert oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

muzeul-bucurestiului-logo-partener-inspire
Muzeul-bucurestiului-partener-inspire

Muzeul Municipiului București în parteneriat cu proiectul INSPIRE oferă studenților din cadrul grupului țintă oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu profesionist și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

snr-logo
snr-partener-extern-inspire-ulbs

NTN SNR Rulmenti este o companie care oferă clienților ajutor pentru reducerea costurilor de mentenanță, cu produse ca rulmenții, articulațiile de transmisie, modulele liniare, roți pentru mers în gol, piese de suspensie, serviciile și formările asociate.

Lider la nivel global în domeniu, NTN concepe, dezvoltă și industrializează produse proprii, inovația fiind principala lor prioritate, implementând-o indiferent de industrie.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, NTN-SNR oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

Postmodernism-museum-logo-partener-inspire
PostModernism-partener-inspire

PostModernism Museum este o platformă de muzeu privat, centru de resurse și educație și editură de cercetare. Acesta concentrează în mod durabil activitățile curatoriale, expoziționale și educaționale, rezonând cu dinamica specifică a mediului creativ local și cu agenda culturală locală. Cu proiecte de artă organizate și o serie de abordări variate ale expunerii culturii moderne și contemporane, PostModernism Museum este dedicat conversației deschise dintre trecut și prezent, stabilit și experimental, fiind dedicat culturii secolelor 20 și 21.

În parteneriat cu proiectul INSPIRE, PostModernism Museum oferă studenților din cadrul grupului țintă oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu creativ și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

ropardo
ropardo-software-engineering-image-1

Ropardo Software Engineering este o companie sibiană care oferă clienților din toată lumea servicii personalizate pentru dezvoltarea de soluții software, migrarea produselor existente către noi platforme și reproiectarea soluțiilor software existente prin tehnologii moderne.

Lider în domeniu, cu o experiență pe piață de peste 25 de ani, Ropardo deține o înțelegere profundă a nevoilor și trendurilor existente la nivelul unor industrii variate: producție și logistică, sănătate și fitness, călătorii și turism, comerț electronic, farmacie, automobile, telecomunicații, servicii financiare și bancare.

În colaborare cu proiectul INSPIRE, Ropardo Software Engineering oferă studenților cu profil IT oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte inovatoare în cadrul stagiilor de practică și a programului Ropardo Academy. Află mai multe @ ropardo.ro/careers 

placeholder-logo-parteneri-inspire
stalex-ang-accounting-partener-inspire

Stalex-Ang Accounting oferă servicii de consultanță fiscală și financiară precum și cele de analiză a performanțelor financiare ale societății, adresându-se tuturor celor ce acordă o importanță deosebită serviciilor profesioniste, care să le asigure un climat de siguranță în ceea ce privește acuratețea situațiilor financiar-contabile și a declarațiilor fiscale.

În parteneriat cu proiectul INSPIRE, Stalex-Ang Accounting oferă studenților facultăților de contabilitate și informatică de gestiune oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un mediu competitiv și de a contribui la proiecte de mare importanță pentru entități economice reale în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

logo-tursib-partener-inspire-ulbs
tursib-partener-inspire-ulbs

Tursib S.A. deserveşte peste 200.000 de locuitori ai municipiului Sibiu, pe o suprafață de 121 km2, prin programele de circulaţie cu 105 autobuze, care parcurg zilnic peste 17.600 km şi transportă în medie peste 119.000 călători pe zi.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Tursib S.A. oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu profesionist în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.

son-motors-logo-partener-ulbs-inspire
toyota-son-motors-partener-ulbs-inspire

Toyota Sibiu – Son Motors este un dealer cu experiență de peste 13 ani în industria auto, având în portofoliu și brandul Citroen. Toyota Sibiu este o reprezentanță de tip 3S (showroom, service, piese), oferind un pachet de servicii complete specifice unui centru auto: Showroom de prezentare autovehicule noi Toyota actualizat la cele mai noi standarde / Service complet, atât pentru mecanică, cât și pentru tinichigerie,  vopsitorie, utilat conform standardelor internaționale Toyota, pentru autovehiculele Toyota și Lexus / Vânzare de piese de schimb originale Toyota sau Lexus / Service autorizat Citroen / Service multimarcă / Linie ITP.

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și proiectul INSPIRE, Toyota Sibiu – Son Motors oferă studenților de la specializările Facultății de Inginerie oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu profesionist în cadrul stagiilor de practică și a programelor de internship.