Acest website este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Contact
București, Splaiul Unirii 6, Bloc B3A
inspire@idea-perpetua.com
0751 974 592
Ne găsești și pe:

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului paginii web: Idea Perpetua SRL

Eveniment Think-Tank: Level-up: De ce ai nevoie de un mentor pentru dezvoltarea personală și de un coach pentru dezvoltarea profesională?

Fondul Social European
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Axa prioritară 6Educație și competențe
Obiectiv tematic 10: Efectuarea de investiții în domeniul educației, al formării și al formării profesionale în vederea dobândirii de competențe și a învățării pe tot parcursul vieții

Prioritatea de investiții 10.iv: Sporirea relevanței pe piața forțelor de muncă a educației și a sistemelor de formare, facilitarea tranziției de la educație la piața forțelor de muncă și consolidarea formării și a sistemelor de formare profesională, precum și a calității lor, inclusiv prin mecanisme de anticipare a competențelor, adaptarea programelor de învățământ și instituirea și dezvoltarea unor sisteme de învățare la locul de muncă, inclusiv a unor sisteme de învățare duală și programe de ucenicie

Obiectiv specific 6.13: Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non-universitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare/ cercetare/ inovare la un potențial loc de muncă, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI

Apel de proiecte: POCU/626/6/13 Stagii de practică pentru studenți

Titlul proiectului: INSPIRE – Inițiative Necesare de Stagii de Practică Inovative pentru Revitalizare Economică

Contract POCU/626/6/13/133017 / 11759/13.10.2020
 

Vineri, 21.05.2021, în intervalul orar 17:00 și 18:00  are loc evenimentul Level-up: De ce ai nevoie de un mentor pentru dezvoltarea personală și de un coach pentru dezvoltarea profesională? din cadrul Think-Tank-ului derulată online cu următoarea agendă:

 • 17:00 – 17:05 | Introducere
 • 17:05 – 17:15 | Intervenție Profesor univ. dr. Paul Marinescu
 • 17:15 – 17:20 | Întrebări/Răspunsuri
 • 17:20 – 17:30 | Joc de rol
 • 17:30 – 17:40 | Intervenție Sinclair Stevenson
 • 17:40 – 17:45 | Întrebări/Răspunsuri
 • 17:45 – 17:55 | Joc de rol
 • 17:55 – 18:00 | Concluzii

Participarea la eveniment se realizează în baza înregistrării, urmând ca link-ul de acces să fie comunicat pe email. Înscrierile se realizează pe link-ul de mai jos, urmând ca pe data de 21.05.2021 să fie transmis pe email link-ul de acces în cadrul evenimentului online:

Link înscriere:
.I

I

Evenimentul are drept scop identificarea de soluții la problemele cu care se confruntă studenții aflați în căutarea unui loc de muncă și sprijinirea angajatorilor în identificarea de abordări pentru o retenție sporită a angajaților din rândul studenților.
Level-up: De ce ai nevoie de un mentor pentru dezvoltarea personală și de un coach pentru dezvoltarea profesională?urmărește discutarea și aplicarea unor tehnici de esențiale de mentoring și coaching, îmbunătățind potențialul studenților prin sprijinirea dezvoltării profesionale și personale.

Speakeri invitați:

 • Profesor univ. dr. Paul Marinescu – Profesor univ. dr. în cadrul Universității din București, Conducător doctorat în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Mentor
 • Sinclair Stevenson – Assessor, Coach în cadrul Sinclair Leadership Assessment Limited UK

Pentru tema: “De ce ai nevoie de un mentor pentru dezvoltarea personală și de un coach pentru dezvoltarea profesională?” dezbaterea urmărește identificarea unui răspuns pentru următoarele întrebări:

 • Ce reprezintă dezvoltarea personală și de ce este importantă pentru toți studenții, indiferent de specializarea pe care o urmează?
 • Care este profilul unui mentor de succes și cum pot studenții să identifice mentorul potrivit pentru dezvoltarea lor personală?
 • Care sunt sfaturile unui mentor pentru studenții care caută o direcție în dezvoltarea personală?
 • Cum poate obține un student direcție în dezvoltarea personală cu ajutorul unei sesiuni de mentorat?
 • Ce reprezintă procesul de coaching și cum poate un coach să influențeze pozitiv dezvoltarea profesională a tinerilor profesioniști?
 • Cum se acordă feedback și feedforward pentru consolidarea unui plan de dezvoltare profesională pentru tinerii profesioniști?
 • Care sunt cele mai frecvente probleme în dezvoltarea profesională și ce recomandări oferă un coach pentru un proces eficient de dezvoltare profesională?
 • Cum își pot atinge tinerii profesioniști obiectivele de dezvoltare profesională cu ajutorul unei sesiuni de coaching?

Proiectul INSPIRE – Inițiative Necesare de Stagii de Practică Inovative pentru Revitalizare Economică este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Informații suplimentare sunt disponibile pe website-ul proiectului https://inspire.idea-perpetua.ro

Participarea se va realiza prin intermediul platformei Google Meet direct în browser dacă accesezi de pe laptop/desktop sau prin aplicația Google Meet dacă accesezi de pe mobil/tabletă. Accesul nu necesită activarea unui cont și se realizează prin link-ul primit pe email. Verifică toate fișierele email-ului pentru a identifica email-ul cu link-ul de acces, inclusiv fișierele spam sau junk.

Recomandăm accesarea link-ului cu 5 minute înainte de eveniment pentru a evita eventuale dificultăți tehnice.

Debate · Create · Inspire

 

UPDATE

Vineri, 21.05.2021, între 17:00 și 18:00 a avut loc evenimentul Level-up: De ce ai nevoie de un mentor pentru dezvoltarea personală și de un coach pentru dezvoltarea profesională?
 din cadrul Think-Tank-ului INSPIRE.
Mulțumim celor peste 45 persoane din rândul studenților, reprezentanților ai instituțiilor de învățământ superior, partenerilor de practică și angajatorilor care au participat în cadrul evenimentului și mulțumim speakerilor Profesor univ. dr. Paul Marinescu și Sinclair Stevenson pentru abordarea profesionistă și completă a discuției despre mentorat-coaching și dezvoltare personală-dezvoltare profesională.
Înregistrarea video a evenimentului Level-up: De ce ai nevoie de un mentor pentru dezvoltarea personală și de un coach pentru dezvoltarea profesională?
 poate fi vizualizată mai jos: